Autor: Dnevink, 021.rs

Novi Sad
15.06.2022.
17:48 > 17:28
Golman iz Barsinog pogona Lazar Carević mogao bi u narednoj sezoni da obuče dres Vojvodine.
  • ljubitelji loptanja

    16.06.2022 05:42
    STOP MALVERZACIJAMA!!!
    Gradom uveliko kolaju teorije zavere po pitanju ovog transfera, tako da bi ga trebalo bataliti - radi mira u kući. Ima još golmana, nije ovaj jedini...
  • Salajčan

    15.06.2022 20:59
    Sramota
    Sve ovo je lepo,ali velika sramota za novosadske medije,da niko nije spomenuo veliki uspeh novosadske Slavije koja je ubedljivo stigla prva do cilja u novosadskoj ligi . Klub koji je u poslednje vreme zaboravljen gotovo od svih ,a ovaj klub ima veliku i lepu tradiciju i za nekoliko godina će slaviti sto godina od osnivanja. U prolećnom delu prvenstva su ostvarili sve pobede i tako se " prošetali" kroz ligu i da to niko nije ni spomenuo,a spominju se drugoplasirani i trećeplasirani klubovi. Stvarno sramota za sve gradske medije
  • Sasa

    15.06.2022 20:21
    Milan Rastavac
    Licno poznajem novog trenera Vose I ubedjen sam da je ovo ubedljivo najbolje ressenje za klub, u svakom segmentu. Vrlo brzo ce se svi uveriti.
  • Dusan Dzigurski

    15.06.2022 18:09
    Nova sezona, nova nada
    Nisam neki veliki optimista kada je u pitanju FK Vojvodina, ciji sam navijac, ali rade se neke pozitivne stvari u ovom prelaznom roku, valjda ce da bude rezultata. Onaj Senegalac iz Parme je dobar igrac, ako Vosa pogodi sa dva ili tri pojacanja moci cemo da gledamo lep fudbal na stadionu. Nece Vosa biti plasirana iznad treceg mesta, prva dva su rezervisana za Blizance ali neka barem igra lep fudbal sto je oduvek bio njen zastitni znak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna